Kontakti

Të dhënat e juaja janë të siguruara dhe do mbesin vetëm për përdorim të ndësjellt me ju, sipas ligjit në të cilën garantohet e drejta për ruajtjen e të dhënave të klientit dhe mos drejtën e publikimit apo shfrytzimit pa lejën e klientit.

Na Shkruani:

Na Vizitoni në dyqanin tonë

E hënë e Premte

07:-16:00

Vikendi 

E Shtune: 07-17:00
E dielë : Mbyllur

KONTAKTI

TElefoni
+383 45 360 207

E-mail

info@malesia-meatindustry.com

Adresa

6 Prill 1999, GJILAN,
KS 60000

Klientët

sqSQ