services image

Çka prodhojmë & ofrojmë

Kompania Malësia operon që nga viti 1993 në sektorin e përpunimit të mishit dhe prodhimeve të mishit. Gjatë këtyre viteve është afirmuar si prodhuesi më i madh dhe më i rëndësishëm në tregun vendor. Një tjetër element i rëndësishëm është përdorimi i teknologjive të avancuara, të cilat janë pjesë e industris që nga fillimi i prodhimit, e janë rinovuar me kalimin e kohës deri në ditët e sotme. Për të siguruar që produkti përfundimtar plotëson të gjithë elementët e sigurisë sipas standardeve europiane, ushtrohet çdo ditë kontrolli i rreptë mbi higjienën në fabrikë, mbi lëndën e parë dhe studiohen vlerat ushqimore të produktit. Kështu kompania sot ofron në treg shumllojshmëri të produkteve, të shijshme e të shëndetshme, të cilat shpërndahen të freskëta çdo ditë në dyqanet e firmës dhe në rrjetin tregtar të shtrirë në të gjithë vendin.

Shërbimet kryesore që ne ofrojmë

Mish Tul

Mish i Bluar

Qofte

Pleskavicë

Qebapa

Hamburger

Mushkri

Suxhuk

Kotlet

Virshlle

Mish i terur

Proshute

Biftek

Ramstek

Kingja

Four Quarter (qerek)

Viva Fresh Store

Restaurant Bujana

Fluidi

Resort Planet

Eli Ab

Vali Ranch

Restaurant Luxor

Enrad

Super viva

Inter EX

Banja e Kllokotit

Nëna Naile

ETC

Hotel Jehona

Grande Bar

Rings Restaurant

Gizzi Grill

Astoria Grill & Bar

Restaurant Mili

Restaurant Premium

Palma