Rreth Nesh

NE PUNOJMË GJITHË KOHËN ME KLIENTËT TANË DHE SË BASHKU NE JEMI NË GJENDJE TË KRIJOJMË GJËRA TË BUKURA DHE TË MREKULLUESHME QË ME SIGURI SJELL REZULTATE POZITIVE DHE KËNAQËSI TË PLOTË.

STORIA E SUKSESIT TONË

SH.P.K. Malesia eshte themeluar ne vitin 1993 ka 22 vjet përvoj ne industrin përpunuse te mishit, aktivitet kryesor ka therrjen dhe perpunimin e mishit.

Coffee Bean

Kualitet & Shije

Ne gjithmonë kujdesemi që shija të mbetë në mendjen tuaj.

Coffee Bean

Produkte kualittive

PRODUKTET TONA JANË TË ÇERTIFIKUARA NGA INSTITUCIONI HALAL.

Coffee Bean

Fabrik e Teknologjisë së fundit

Ne kemi fabrikën e teknologjisë së fundit e cila mundëson rritjen e kualitet të kualitet.

STORIA E SUKSESIT TONË

“PRODUKTET TONA JANË TË ÇERTIFIKUARA NGA INSTITUCIONI HALAL.”

Markete

Fabrika

Our Gallery

Klientët

sqSQ