header img

Kualitet & Shije

Produkte të freskëta

header img

Halal & Superbrand

Produkte të klasifikuara

header img

E mira është kudo

Cilësi e garantuar në kuzhinën tuaj

Produktet e tona

product 1
product 2
product 3
product 4
product 1
product 1
product 1
product 1
product 1
product 1
product 1
product 1
product 1
product 1
product 1
product 1
avatar 1
Certifikatë
“Produktet tona janë të çertifikuara nga institucioni HALAL.”

Ne realizojmë

Prodhimin e mishit

Përmes linjës së re therrëse me kapacitet 250 krerë/ditë kafshëve të trasha dhe 500 krerë/ditë kafshë të imëta.

Prodhime nga mishi

Pleskavicë 490 kg , Qofte 200 kg, suxhuk 330 kg, virshlle 340 kg, proshutë 140 kg.
Kapaciteti për një ditë.

Prodhime për grill

Gjatë ndarjes së prodhimeve, ne gjithashtu selektojmë një pjesë të prodhimit të pergaditur enkas per grill.

Shpëndarjen e mishit

Përveq pikave tona shitëse, ne furnizojmë ( Markete, Restaurante, Biznese të ndryshme) me prodhimet tona.

LLOJE TË NDRYSHME TË PRODUKTEVE TË MISHIT

Ju do t'i gjeni vetëm produktet më të mira në dyqanet tona dhe ato shpërndarëse

bread
devices

Së bashku, ne dhe anëtarët tanë besojmë se propozimi i vlerës për industrinë e mishit të Kosovës përfshin jo vetëm cilësinë e mishit tonë, por edhe mënyrën etike dhe të sigurt në të cilën është prodhuar.

Kjo është arsyeja pse MMI ka ndihmuar në lehtësimin e anëtarëve tanë për të punuar së bashku dhe për të zhvilluar një sërë udhëzimesh për Shëndetin dhe Sigurinë që ne besojmë se e caktojnë standardin për industrinë e mishit në botë.

Për shkak se industria siguron ushqim për eksport në skajet premium të tregjeve ndërkombëtare, duke qenë në gjendje të prodhojë produkt që nuk është vetëm i sigurt për të ngrënë dhe cilësi të lartë, por është prodhuar në mënyrë të sigurt dhe etike është një pjesë kyçe e propozimit tonë të vlerës si një industri.

Na Shkruani

Për gjithqka që dëshironi të dini rreth nesh na shkruani.

Klientët

Viva Fresh Store

Restaurant Bujana

Fluidi

Resort Planet

Eli Ab

Vali Ranch

Restaurant Luxor

Enrad

Super viva

Inter EX

Banja e Kllokotit

Nëna Naile

ETC

Hotel Jehona

Grande Bar

Rings Restaurant

Gizzi Grill

Astoria Grill & Bar

Restaurant Mili

Restaurant Premium

Palma